Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Arta din lemn de maslin.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Arta din lemn de maslin."— Transcriere de prezentare:

1 Arta din lemn de maslin

2 În general, acest lemn depăşeşte rareori opt-şaisprezece de metri în sus. Este bine de stiut faptul dovedit că măslinul a fost adesea un simbol al înţelepciunii, al pacii, prosperitate, puritatea şi slava pentru întreaga lume. Lemnul de măslin a fost amintit in Biblie. În realitate, măslini au fost, de obicei, o resursă foarte bună pentru uleiul de măsline.

3 Uleiul de masline este folosit pentru numeroase motive pe tot globul
Uleiul de masline este folosit pentru numeroase motive pe tot globul. În afară de aceasta, este de asemenea, folosit pentru tratamentul pielii şi al părului În ceea ce priveşte boabele şi varietatea de colorare lemnul adevarat de cherestea de măslin este gasit printre cele mai frumoase păduri. Din cand in cand, modelul de cereale este practic non existent cu doar 1 vârtej de cereale si oferă o frumuseţe elegantă la piesa. În plus, printre cele mai cunoscute, păduri mai dese şi mai solide le regasim in Bethleem cel Sfânt .

4

5

6

7 Acest lemn este, de asemenea, foarte durabil şi rezistent in timp şi ar putea fi o opţiune naturală de mii de ani, deoarece este lemn veritabil pentru sculpturi. Printre proprietăţile de măslin este recunoscut faptul că aceasta are capacitatea de a genera fructe chiar şi în proprietati neproductive sau stâncoase.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 By Monika

24


Descărcați ppt "Arta din lemn de maslin."

Prezentări similare


Publicitate de la Google